Driezen IT powered by

IT Insights


Modern Workplace

Prijslijst Modern Workplace - Managed Security Service Provider werkplek & infrastructuur


Beste IT gebruiker

Als u dit leest bent u geïnteresseerd in het laten beheren van uw IT door gespecialiseerde mensen. Proficiat, de eerste en belangrijkste stap naar een performante en veilige computeromgeving zonder kopzorgen is gezet.

Security is in deze tijden van ransomware, cryptolockers, internet-of-things en de altijd maar sneller veranderende realiteit van cloud-computing, GDPR, big data, enz. geen sinecure. Verschillende oplossingen van het schap nemen en zelf een coherent geheel vormen is niet zo eenvoudig. Eén zwakke schakel kan alles op losse schroeven zetten.

Het Wereld Economisch Forum schat dat 74% van alle bedrijven wereldwijd tegen 2020 met cybercriminaliteit te maken krijgen. De beste bescherming daarvoor is u laten bijstaan door een ervaren en bekwame IT partner die security als leidraad doorheen zijn diensten beschouwt.

Als managed security service provider (MSSP) gespecialiseerd in Cisco en Microsoft oplossingen, kunnen we één totaaloplossing bieden waarbij alles perfect op mekaar is afgestemd. De rode draad hierdoor wordt gevormd door het Microsoft 365 cloud aanbod gecombineerd met de Cisco Advanced Malware Protection (AMP) technologie die uw e-mail-, internet- en netwerkverkeer kan beschermen.

Als die beheerde werkplek wordt gecombineerd met een beheerd netwerk, waarbij ook uw firewall, routers, switches, access points, enz. up-to-date worden gehouden, kan u rekenen op een veilige en performante omgeving die uw firma en uw medewerkers verdienen.

Hieronder kan u de prijslijst vinden voor al onze MSSP modern workplace en modern network (managed security services provider) diensten. Meer info over deze services zelf kan u hier lezen : Managed Workplace en Managed Network

Op naar een veiligere wereld!

Beste groeten

Dirk en iedereen van het Driezen IT cloud en IT insights netwerk team.

Prijslijst Modern Workplace

U kan het aantal gebruikers in onderstaande tabellen zelf wijzigen voor een indicatie van de prijs. Modern Workplace formules zijn steeds per gebruiker: één pc/laptop en één smartphone/tablet zijn inbegrepen (5 euro per extra toestel voor dezelfde gebruiker).

Modern Workplace - Security legt de nadruk op beveiliging van het toestel waarmee u werkt. Uw pc, laptop en smartphone worden beveiligd met de meest vooruitstrevende tools tegen ransomware en malware, het besturingssysteem wordt up-to-date gehouden en u krijgt een uitgebreide rapportage van de status en inventaris van uw ganse computerpark. Als u met Office 365 werkt, voorzien we het beheer en de licenties voor de broodnodige email advanced threat protection. Het beheer van de werkplek buiten de security zaken is niet inbegrepen, dat kan u eventueel zelf doen of voorzien we in regie. Heeft u graag een volledig beheerde werkplek, kijk dan naar onze Workplace Business en Workplace Enterprise formules.

Modern Workplace - Business legt de nadruk op de totaliteit van een beveiligde én efficiënte werkomgeving. Naast het volledige security beheer van de Modern Workplace - security formule zijn de licenties en het beheer van Microsoft 365 Business inbegrepen. Deze tools vormen een geïntegreerde oplossing die de beste productiviteit van Office 365 combineert met geavanceerde beveiligings- en apparaatbeheermogelijkheden om uw bedrijf te helpen beschermen (Office, E-mail, SharePoint, OneDrive, Teams, Intune). First-line support op uw pc/laptop/smartphone kan indien gewenst bijgenomen worden. Indien de pc of laptop bij ons is aangeschaft, wordt tevens een vervangtoestel voorzien tijdens onverhoopte herstellingen. Het onderhoud van eventuele lokale servers of cloud infrastructuur wordt op maat mee geïntegreerd. U heeft met andere woorden nooit onverwachte kosten en geniet dankzij het proactieve beheer van een zo veilig mogelijke werkomgeving.

Modern Workplace - Enterprise legt de nadruk op compliancy en inzicht in het gebruik van uw computerpark en alle tools. Alle licenties en beheer van de Workplace - Business formule zijn inbegrepen. Daarnaast wordt een uitgebreider beheer uitgerold, waarbij enkel beheerde toestellen kunnen inloggen op uw Microsoft 365 omgeving. Data loss prevention policies, data rapportage en het afdwingen van multi-factor authenticatie op zo veel mogelijk toepassingen (zelfs een lokale server) zorgt samen met de conditional access voor een optimale naleving van de GDPR privacy by design en by default. Deze formule is aanbevolen voor firma's die moeten rapporteren aan anderen (moederbedrijf, audits, ...) of continu werken aan certificeringen zoals ISO27001.

"IT insights geeft onze firma het betrouwbare en veilige netwerk noodzakelijk voor onze sterke groei. We weten perfect wat er gebeurt op ons netwerk en kunnen steeds rekenen op de steun van IT insights medewerkers voor de opvolging en bijsturing."

Patrick Cloots, United Sports Brands

MSSP Network Infrastructure klant

Prijslijst Modern Network Infrastructure

U kan het aantal hardware apparaten in onderstaande tabellen wijzigen voor een indicatie van de prijs. Grotere projecten krijgen mogelijk een prijs op maat, voel u vrij om ons te contacteren als we sommige zaken kunnen verduidelijken.

Alle modern network mssp services komen inclusief onbeperkt aantal tickets, changes, permanente software en firmware updates, next business day hardware replacement SLA en security rapporten. Er zijn nooit onverwachte kosten en de up-time en veiligheid van uw netwerk is zo optimaal mogelijk.

Meer informatie over de diensten en de rapportage kan u lezen op Modern Network Infrastructure

We've got you covered.

Ook liever zo snel mogelijk een veilige en efficiënte werkomgeving ?

KLAAR OM DE VOLGENDE STAP TE ZETTEN?

www.itinsights.be | www.driezenit.be

MSSP Sales Manager : Dirk Driezen (zaakvoerder)

Cloud Integrator : Rob Driezen (zaakvoerder)

Network & Security engineer : Filip Eyckmans

Network & Security engineer : Erik Sneyders

Systems engineer : Maarten Bryon

Sales : Stéphane Willaert

+32 (0) 14 39 19 70

Certified Meraki Network Associate (CMNA)

Ekahau Certified Survey Engineer (ECSE)

Certified Wireless Netwerk Administrator (CWNA)

Certified Wireless Design Professional (CWDP)

Cisco Security Service Provider