Driezen IT powered by

IT Insights


Modern & Secure Workplace

Prijslijst Modern Workplace - Secure Workplace - Network-as-a-service


Beste IT gebruiker

Als u dit leest bent u geïnteresseerd in het laten beheren van uw IT door gespecialiseerde mensen. Proficiat, de eerste en belangrijkste stap naar een performante en veilige computeromgeving zonder kopzorgen is gezet.

Security is in deze tijden van ransomware, cryptolockers, internet-of-things en de altijd maar sneller veranderende realiteit van cloud-computing, GDPR, big data, enz. geen sinecure. Verschillende oplossingen van het schap nemen en zelf een coherent geheel vormen is niet zo eenvoudig. Eén zwakke schakel kan alles op losse schroeven zetten.

In 2019 heeft 56% van alle KMO's in de Benelux met cybercriminaliteit te maken gehad. De beste bescherming daarvoor is u laten bijstaan door een ervaren en bekwame IT partner die security als leidraad doorheen zijn diensten beschouwt.

Als managed security service provider (MSSP) gespecialiseerd in Cisco en Microsoft oplossingen, kunnen we één totaaloplossing bieden waarbij alles perfect op mekaar is afgestemd. De rode draad hierdoor wordt gevormd door het Microsoft 365 cloud aanbod gecombineerd met de Cisco Advanced Malware Protection (AMP) technologie die uw e-mail-, internet- en netwerkverkeer kan beschermen.

Als die beheerde werkplek wordt gecombineerd met een beheerd netwerk, waarbij ook uw firewall, routers, switches, access points, enz. up-to-date worden gehouden, kan u rekenen op een veilige en performante omgeving die uw firma en uw medewerkers verdienen.

Hieronder kan u de prijslijst vinden voor al onze MSSP modern & secure workplace en network-as-a-service diensten.

Op naar een veiligere wereld!

Beste groeten

Dirk en iedereen van het Driezen IT cloud en IT insights netwerk team.

Prijslijst CYBER HYGIENE

De rode draad door onze CYBER Hygiene is de Advanced Malware Protection (AMP) technologie van Cisco. Een standaard antivirus pakket is al jaren niet meer voldoende als bescherming, onder andere vanwege de hoge graad van zero-day-exploits. 

Naast AMP Protection, zijn onze CYBER Hygiene formules gebaseerd op twee belangrijke pijlers: preventie en threat response.

Preventie blijft één van de belangrijkste zaken die je kan doen om malware besmettingen en mogelijks dataverlies te vermijden. In een layered approach bekijken we de endpoint bescherming op pc en laptop als laatste redmiddel.  Met eerdere beschermingslayers, zorgen we dat de besmetting zelfs niet tot aan de endpoint komt. Denk bv. aan e-mailbescherming die malafide mails al verwijdert en url/content filtering, waarbij webpagina’s of besmette files worden geblokkeerd nog voor ze worden gedownload. Wanneer al de rest heeft gefaald, rekenen we er als laatste op dat onze anti-malware software de aanval alsnog tegenhoudt.

Threat Response: helaas is geen enkele security oplossing in staat om 100% veiligheid te garanderen. Je houdt er best rest rekening mee dat er vroeg of laat toch een succesvolle aanval is die alle beschermingslayers weet te verslaan. Op dat moment heb je de juiste tools nodig om efficiënt te kunnen reageren, tijd is dan schaars. Via Client Isolation kunnen we snel het getroffen toestel afsluiten van de rest van het netwerk en met de hulp van Cisco SecureX komen we te weten wat elk process heeft uitgevoerd op je pc en hoe dat zich heeft verspreid op het netwerk. Cisco AMP for Endpoints en Cisco Umbrella zijn daarbij kritische componenten.

Prijslijst Modern & Secure Workplace

Eén van de belangrijkste aandachtspunten bij security is het beveiligen van je identiteit. Beeld je in wat er allemaal kan gebeuren als een hacker inlogt met jouw account en uit jouw naam begint te mailen, valse facturen verstuurt, bestanden ontfutselt, enz. Vroeger was beveiliging simpeler. Je had bescherming nodig voor je lokale netwerk en je lokale server die zorgde voor je mails, je bestanden én je toegang, dus ook je IT identiteit. Zodra je echter met iets in de cloud zit, bijvoorbeeld Office 365 mails, heb je ook een cloud identiteit. En bij de bescherming daarvan begint alles, want als iemand op je cloud account kan inloggen, kan die alles wat jij kan.

Onze WORK Smart en WORK Safe & Smart formules maken gebruik van de volledige toolset van Microsoft 365, waaronder Teams, OneNote, Office, identity management, intune device management, advanced threat protection, Azure Information Protectio en Data Loss Prevention, aangevuld met Cisco security software zoals advanced malware protection en umbrella DNS. Onze WORK security wordt toegespitst op identity protection en op het beveiligen van je gegevens en je pc’s/laptops/smartphones."IT insights geeft onze firma het betrouwbare en veilige netwerk noodzakelijk voor onze sterke groei. We weten perfect wat er gebeurt op ons netwerk en kunnen steeds rekenen op de steun van IT insights medewerkers voor de opvolging en bijsturing."

Patrick Cloots, United Sports Brands

MSSP Network Infrastructure klant

Prijslijst network-as-a-service

U kan het aantal hardware apparaten in onderstaande tabellen wijzigen voor een indicatie van de prijs. Grotere projecten krijgen mogelijk een prijs op maat, voel u vrij om ons te contacteren als we sommige zaken kunnen verduidelijken.

Alle network-as-a-service mssp services komen inclusief onbeperkt aantal tickets, changes, permanente software en firmware updates, next business day hardware replacement SLA en security rapporten. Er zijn nooit onverwachte kosten en de up-time en veiligheid van uw netwerk is zo optimaal mogelijk.

We've got you covered.

Ook liever zo snel mogelijk een veilige en efficiënte werkomgeving ?

KLAAR OM DE VOLGENDE STAP TE ZETTEN?

www.itinsights.be | www.driezenit.be

Security manager : Dirk Driezen (zaakvoerder)

Cloud Integrator : Rob Driezen (zaakvoerder)

Sales advisor : Stéphane Willaert

Network & Security engineer : Filip Eyckmans

Network & Security engineer : Erik Sneyders

M365 & WVD Engineer : Maarten Bryon

M365 engineer : Wayne Koltzem

+32 (0) 14 39 19 70

Certified Meraki Network Associate (CMNA)

Ekahau Certified Survey Engineer (ECSE)

Certified Wireless Netwerk Administrator (CWNA)

Certified Wireless Design Professional (CWDP)

Cisco Cloud & Managed Services Partner