Driezen IT powered by

IT Insights


Modern & Secure Workplace

Prijslijst Modern Workplace - Secure Workplace - Network-as-a-service


Beste IT gebruiker

Als u dit leest bent u geïnteresseerd in het laten beheren van uw IT door gespecialiseerde mensen. Proficiat, de eerste en belangrijkste stap naar een performante en veilige computeromgeving zonder kopzorgen is gezet.

Security is in deze tijden van ransomware, cryptolockers, internet-of-things en de altijd maar sneller veranderende realiteit van cloud-computing, GDPR, big data, enz. geen sinecure. Verschillende oplossingen van het schap nemen en zelf een coherent geheel vormen is niet zo eenvoudig. Eén zwakke schakel kan alles op losse schroeven zetten.

In 2019 heeft 56% van alle KMO's in de Benelux met cybercriminaliteit te maken gehad. De beste bescherming daarvoor is u laten bijstaan door een ervaren en bekwame IT partner die security als leidraad doorheen zijn diensten beschouwt.

Als managed security service provider (MSSP) gespecialiseerd in Cisco en Microsoft oplossingen, kunnen we één totaaloplossing bieden waarbij alles perfect op mekaar is afgestemd. De rode draad hierdoor wordt gevormd door het Microsoft 365 cloud aanbod gecombineerd met de Cisco Advanced Malware Protection (AMP) technologie die uw e-mail-, internet- en netwerkverkeer kan beschermen.

Als die beheerde werkplek wordt gecombineerd met een beheerd netwerk, waarbij ook uw firewall, routers, switches, access points, enz. up-to-date worden gehouden, kan u rekenen op een veilige en performante omgeving die uw firma en uw medewerkers verdienen.

Hieronder kan u de prijslijst vinden voor al onze MSSP modern & secure workplace en network-as-a-service diensten.

Op naar een veiligere wereld!

Beste groeten

Dirk en iedereen van het Driezen IT cloud en IT insights netwerk team.

Prijslijst Secure Workplace

Secure Workplace Standaard We leggen de nadruk op beveiliging van het toestel waarmee je werkt. Je pc of laptop wordt beveiligd met de meest vooruitstrevende tools tegen ransomware en malware, het besturingssysteem wordt up-to-date gehouden en je krijgt een uitgebreide rapportage van de status en inventaris van het ganse computerpark. Secure Workplace Uitgebreid In onze uitgebreide formule nemen we extra beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de malware überhaupt niet op je laptop of pc terechtkomt. We integreren Cisco Umbrella DNS beveiliging, dat tot 90% van alle cryptolockers blokkeert voor ze schade kunnen aanrichten. Met de umbrella service is het ook mogelijk content filtering toe te passen, zodat je bepaalde websites categorieën kan blokkeren voor je medewerkers. Voor de gebruikers van Office 365, voorzien we ook het beheer van de advanced threat protection licenties (ATP). Dit is een essentieel onderdeel van goeie security, aangezien de overgrote meerderheid van alle besmettingen en breaches via e-mail binnen komen. Met de juiste ATP licenties in instellingen, kan je tal van phishing infecties en aanverwanten voorkomen.

OPTIE: Mogelijkheid tot integratie van first line incident respons bij een datalek op besmetting. Deze uitbreiding komt op 10 euro per toestel per maand en omvat incident opvolging (excl. mitigatie), ondersteuning bij communicatie met de gegevensbeschermingsautoriteit en uitgebreidere security rapportage, waaronder shadow IT.

Prijslijst Modern & Secure Workplace

Elke Modern & Secure Workplace formule omvat de Secure Workplace uitgebreid inclusief de incident response en shadow it optie. Deze workplace formules bieden steeds uitgebreide managed security, zodat je op je beide oren kan slapen.

U kan het aantal gebruikers in onderstaande tabellen zelf wijzigen voor een indicatie van de prijs. Modern & Secure Workplace formules zijn steeds per gebruiker: één pc/laptop en één smartphone/tablet zijn inbegrepen (5 euro per extra toestel voor dezelfde gebruiker).

Modern & Secure Workplace Business

Modern & Secure Workplace Enterprise


"IT insights geeft onze firma het betrouwbare en veilige netwerk noodzakelijk voor onze sterke groei. We weten perfect wat er gebeurt op ons netwerk en kunnen steeds rekenen op de steun van IT insights medewerkers voor de opvolging en bijsturing."

Patrick Cloots, United Sports Brands

MSSP Network Infrastructure klant

Prijslijst network-as-a-service

U kan het aantal hardware apparaten in onderstaande tabellen wijzigen voor een indicatie van de prijs. Grotere projecten krijgen mogelijk een prijs op maat, voel u vrij om ons te contacteren als we sommige zaken kunnen verduidelijken.

Alle network-as-a-service mssp services komen inclusief onbeperkt aantal tickets, changes, permanente software en firmware updates, next business day hardware replacement SLA en security rapporten. Er zijn nooit onverwachte kosten en de up-time en veiligheid van uw netwerk is zo optimaal mogelijk.

We've got you covered.

Ook liever zo snel mogelijk een veilige en efficiënte werkomgeving ?

KLAAR OM DE VOLGENDE STAP TE ZETTEN?

www.itinsights.be | www.driezenit.be

Key account manager : Dirk Driezen (zaakvoerder)

Cloud Integrator : Rob Driezen (zaakvoerder)

Sales advisor : Stéphane Willaert

Network & Security engineer : Filip Eyckmans

Network & Security engineer : Erik Sneyders

Systems engineer : Maarten Bryon

Systems engineer : Sam Dieltjens

+32 (0) 14 39 19 70

Certified Meraki Network Associate (CMNA)

Ekahau Certified Survey Engineer (ECSE)

Certified Wireless Netwerk Administrator (CWNA)

Certified Wireless Design Professional (CWDP)

Cisco Cloud & Managed Services Partner